Invest Kft.

GÉpkereskedelem. AlkatrÉszkereskedelem. Szerviz.

Case gépek építőipari felhasználásra

Részletes információt a termékekről az www.casece.hu oldalon talál.    

 

Mini kotrókA Case 1,5 és 5 tonna közötti mini kotró kínálatát 9 modell alkotja. Megbízhatóságuk, kompakt méreteik és könnyű szállíthatóságuknak köszönhetően az építőipar legkülönfélébb területein is megállják a helyüket. Igazi erősségük azonban a szűkreszabott, korlátozott munkaterületeken történő feladatok gyors és precíz elvégzése. Termelékenységük és alkalmazhatóságuk az opciós kiegészítők széles választékával növelhető, bővíthető.
 

Kompakt rakodókA művészi technológia és tervezés eredménye az iparág legkitűnőbb csúszókerék kormányzású rakodógép sorozata. A Case gépekre jellemző erő, sebesség, komfort és irányíthatóság segíti Önt a munkaterületen a könnyű és gyors manőverezésben és termelésben. A legkülönfélébb, opciós kiegészítő felszerelések teszik igazán univerzálissá a Case legkisebb rakodógép sorozatát, hogy utánuk soha ne maradjon elvégzetlen munka.
 

Kotró rakodókA Case kotró rakodó gépek új teljesítményszinttel vezetik az iparágat. Főbb jellemzőik: gyors reagálás, komfort, szuper termelékenység valamint tartósság. Variálható ásási mélységgel és különböző emelési kapacitásokkal rendelkező modellek szerepelnek a palettán. Felhasználási területtől függetlenül, ezek a gépek Önt egy új termelékenységi-, profitálási, szintre emelik.
 

Homlok rakodókA Case homlokrakodó családjára tradicionálisan jellemző tartósság és megbízhatóság a biztosíték arra, hogy minden munka mindig időben elvégezhető legyen. A Case által alkotott nyers szerkezet és a vevői igényeknek megfelelő tulajdonságok együttesen alkotják a Case homlokrakodó gépeit. Így Ön biztosan az igényeinek megfelelő magas minőségi szintű, rendkívül termelékeny és megbízható gépet kapja, ha a Case-t választja.
 

Teleszkópos rakodókIsmerje meg a Case gépkínálatának legújabb tagjait, a TX széria teleszkópos rakodóit! Óriási hangsúly a biztonságon, mindemellett termelékeny és megbízható gépek az Ön szolgálatában.
 

Lánctalpas rakodókAz iparágvezető legújabb CX széria 7-től egészen a 80 tonnás kivitelig érhető el. Mindegyik modell közös jellemzője a teljesen elektromos vezérlés, mely a motoron túlmenően, kiterjed az egész hidraulika rendszerre is. A kínálatban egyaránt megtalálhatók a hosszú és a keskeny lánctalpas kivitelek, valamint a speciális feladatok elvégzésére alkalmas modellek is. Természetesen továbbra is alapfelszereltség a Case gépekre jellemző rendkívül gyors és erős hidraulika rendszer, mely a precíz vezérléssel kombinálva a garanciát is jelenti a maximális termelékenységre.
 

Gumikerekes kotróA 9-től 24 tonnásig terjedő Case gumikerekes kotró kínálatában Ön megtalálja az igényeinek és a munkakörülményeknek legmegfelelőbb gépet. Különféle konfigurációk, modell- és felszereltség-választék áll rendelkezésére. Legyen szó egy alap kotró gépről, vagy tolólappal szerelt változatról, esetleg egy független stabilizátorral felszerelt gépről vagy ezek kombinációjáról, Ön biztosan elégedett lesz a legújabb Case gépével is, mely mint ez idáig, továbbra is a legjobb megoldást jelenti minden munkakörülmény esetében.
 

Dózerek