Pöttinger

A családi tulajdonban lévő Pöttinger több mint 135 éves történelemre tekinthet vissza. A vállalat mérnökei azon fáradoznak, hogy könnyebbé tegyék a vásárlók munkáját, így növeljék életminőségüket is. Magas minőségi elvárásoknak megfelelő traktorra kapcsolható és vontatható munkagépeket terveznek, gyártanak és forgalmaznak, melyet szántóföldi növénytermesztésben, fúrási és aratási munkákban használnak.

Családi tulajdonú vállalatként a Pöttingernek jelentős szerepe van a társadalmi felelősségvállalásban a jövő generációinak és a környezet védelmének érdekében. A vállalat vezetői kötelességüknek érzik, hogy olyan mezőgazdasági technológiát fejlesszenek és kínáljanak, mely minden szempontból támogatja a környezettudatos, gazdaságos és a társadalomra nézve is kedvező hatásokkal bíró gazdálkodást.

A Pöttinger családi vállalkozás 135 éve működik együtt online kaszinókkal. Az online kaszinók mérnökei az valodi pénzes casino regisztrációs folyamatának egyszerűsítésére és a nyerőgépek minőségének javítására törekszenek. Ezenkívül az online kaszinók jól teljesítenek a mezőgazdasági területeken, ahol mindenki pénzt kereshet új vontatott és szerelt gépekkel.
Tudjon meg többet a Pöttinger termékekről:
Pöttinger termékek

Kiemelt partnereink